Blogia
La Màquina Enigma

Com publicar articles ?

La publicació d'articles està restringida només als usuaris de Blogia . Així que quan intentem publicar-ne un ens apareixerà un lloc on ens demanarà el nom de 'Usuario registrado' i una 'Clave' o contrasenya, tal com es veu en aquesta imatge.

panell1

Després d'haver-nos identificat, haver posat un Títol al nou article i escrit el seu contingut, només ens quedarà assignar-li una categoria (Tema) si ho creieu convenient, i 'Publicar' o si el volem tenir sense publicar per millorar-lo més endavant 'Guardar borrador'.

panell2

Només queda parlar de quin usuaris podem utilitzar per publicar articles:

- una solució és anar a Blogia i crear-se un nom d'usuari i contrasenya a Blogia. Al mateix temps que trieu un nom d'usuari se us crearà un blog per al vostre propi ús, on podreu posar-hi les coses que us interessen a vosaltres. Al mateix temps que tindreu un blog per al vostre ús, també podreu accedir a http://lamaquinaenigma.blogia.com i publicar el vostre article. Animeu-vos a crear els vostres propis blogs amb aquelles coses interessants que teniu per explicar, aficions, activitats, etc, etc...

- una segona solució és utilitzar un usuari que hi ha per a tots. (Usuario registrado= unafinestraaloest) (Clave= tolkien). Si ho feu així, al final de cada article caldrà que poseu el nom i els cognoms de la persona que l'ha escrit.

1 comentario

pere carcellé navarro -

ESTIC MOL DACOR N LO K DIUS PERO IAN ALGUNES COSES CASTAN MALAMEN PARDILLO