Blogia
La Màquina Enigma

Criteris d'avaluació. Tecnologia 4rt ESO. Curs 06-07

Els criteris d'avaluació de la Matèria de Tecnologia de quart d'ESO, com no podria ser d'altra manera, segueixen les directrius que marca el Departament de Tecnologia del centre (consulteu els criteris del Departament de Tecnologia).
Tot i així cal especificar una mica més els criteris que s'utilitzaran per avaluar la matèria a 4rt d'ESO. Degut a que es van desenvolupant diferents tipus d'activitats durant el curs cal dir que:

---> En finalitzar cada unitat didàctica es realitzarà una petita prova escrita per tal d'avaluar el nivell de coneixements (bàsicament conceptes) que han adquirit els alumnes. En acabar el crèdit es farà la mitjana aritmètica de les proves escrites i el seu resultat representarà el 40 % de la nota del crèdit.
---> Durant el crèdit el treball de l'alumne/a, la confecció de la llibreta, l'interès per la matèria, el seu saber estar a l'aula, seran avaluats amb la nota d'actituds. Aquesta representa el 20 % de la nota del crèdit.
---> La nota que correspon als procediments representa el 40 % de la nota del crèdit i s'obté a partir de la mitjana aritmètica de les notes del treball en forma d'exercicis, projecte tecnològic, treball informàtic i altres tipus de treballs o tasques que l'alumne/a pugui realitzar durant el curs acadèmic. Per aquest motiu, com els treballs realitzats poden ser de diferents tipus, cal especificar en cada cas quins són els factors que es tindran en compte a l'hora de valorar-los.

Punts a valorar en la confecció la pàgina web

Característiques generals:
---> El tema de la pàgina web és lliure. Comuniqueu la vostra decisió al professor. Si no teniu cap proposta ell us en farà alguna.
---> Es té de poder visitar tant de fora com de dins del centre.
---> És obligatori penjar la pàgina web dins la carpeta public_html del vostre espai personal que disposeu en el servidor. Qualsevol exercici penjat fora del lloc indicat i que no tingui un contingut èticament correcte serà avaluat amb un zero.

Característiques a avaluar que ha de complir el projecte de pàgina web:
---> El projecte ha d'estar format per un mínim de tres documents, enllaçats entre ells. També han de contenir enllaços a altres llocs web de l'exterior.
---> Ha de tenir un disseny original, que el faci atractiu.
---> La pàgina d'inici ha de ser index.htm o index.html
---> Pel que fa al format de la lletra, hi ha d'haber almenys tres tipus diferents de lletra, amb tamanys i colors també diferents.
---> A cadascun dels documents hi ha d'haber almenys dos imatges genuinament creades per vosaltres, i almenys una de cada ha de ser de format JPEG i format GIF.
---> La pàgina web ha de tenir un títol i uns colors dels hipervincles textuals diferents dels estandards. El fons ho pot ser de color blanc. Es pot canviar el color o afegir una imatge de fons.
---> Al menys hi ha d'haber una taula i aquesta ha de tenir cel.les en diferents formats.
---> Hi ha d'haber algun adornament amb fitxers de so o música. Es valorarà el fet d'afegir-hi vídeo.

0 comentarios